ImgpublicImgpublic

Instagram Online Web Viewer

en

#sabah • Find out images about sabah via Instagram

Explore images about #sabah. Browse latest medias tagged with sabah from real instagram users and share them

Find out sabahanshoppe17's Instagram Jubah Syafika  *MK
Cepat beli stok clearance ni .. ini sja tinggal  Harga Clearance : RM70 sjaa
Material: Moss crepe (medium kualiti)
*tidak jarang dan tiada lining *zip di bahagian dada, friendly breastfeed (10 inchi)
*zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk *poket dikedua2 belah sisi badan
*kombinasi warna yg sgt2 menarik
*cutting A kembang bawah
Detail ukuran: Size L
Bahu-16
Dada-39
Pinggang-36
Pinggul-44
Labuh baju-53.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-14.5 Size XL
Bahu-16.5
Dada-43
Pinggang-40
Pinggul-48
Labuh baju-55.5
Panjang lengan-23
Lebar lengan-16 Size XXL
Bahu-17
Dada-47
Pinggang-44
Pinggul-52
Labuh baju-57
Panjang lengan-24
Lebar lengan-17 Size 3XL
Bahu-17.5
Dada-51
Pinggang-48
Pinggul-56
Labuh baju-58
Panjang lengan-25
Lebar lengan-18 ⏩Dm kami atau wsap http://bit.ly/SbhnShpp di bio utk order k
⏩Harga lgi murah klau tag 10 kwn d komen sna sbb dpt 10% diskaun 

#jualjubah #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubah #sabah #tawau 1653691175804533283_5737652364

Jubah Syafika *MK Cepat beli stok clearance ni .. ini sja tinggal Harga Clearance : RM70 sjaa Material: Moss crepe (medium kualiti) *tidak jarang dan tiada lining *zip di bahagian dada, friendly breastfeed (10 inchi) *zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk *poket dikedua2 belah sisi badan *kombinasi warna yg sgt2 menarik *cutting A kembang bawah Detail ukuran: Size L Bahu-16 Dada-39 Pinggang-36 Pinggul-44 Labuh baju-53.5 Panjang lengan-22 Lebar lengan-14.5 Size XL Bahu-16.5 Dada-43 Pinggang-40 Pinggul-48 Labuh baju-55.5 Panjang lengan-23 Lebar lengan-16 Size XXL Bahu-17 Dada-47 Pinggang-44 Pinggul-52 Labuh baju-57 Panjang lengan-24 Lebar lengan-17 Size 3XL Bahu-17.5 Dada-51 Pinggang-48 Pinggul-56 Labuh baju-58 Panjang lengan-25 Lebar lengan-18 ⏩Dm kami atau wsap http://bit.ly/SbhnShpp di bio utk order k ⏩Harga lgi murah klau tag 10 kwn d komen sna sbb dpt 10% diskaun #jualjubah #jubahwanita #jubahmurah #jubahraya #jubah #sabah #tawau

Share 0 0
Find out jamususukdaramy's Instagram SUSUK KEKAL DARA
.
.
Khas untuk para isteri kembali "perawan" 
.
FUNGSI SKD
Merapatkan faraj sehingga 3 hari
Membersihkan lubang faraj dengan menyerap lebihan lendir
Memberikan kesan semaximum mungkin sewaktu ber intim
 Mampu menarik keluar CYST
Menyuburkan dinding faraj
.
Skd dilarang KERAS utk anak dara, ibu hamil dan juga yg mengalami masalah faraj kering.
Faraj kering boleh guna INTIM GEL JSD.
.
RM45
Pos Rm7 sm, Rm10 ss
.
.
ORDER?
.
Whsap Iman
011.1194.5595
Stokist Sah JSD Anda
. .
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#skdjsd
#susukkekaldara 1653690867279488958_2176729746

SUSUK KEKAL DARA . . Khas untuk para isteri kembali "perawan" . FUNGSI SKD Merapatkan faraj sehingga 3 hari Membersihkan lubang faraj dengan menyerap lebihan lendir Memberikan kesan semaximum mungkin sewaktu ber intim Mampu menarik keluar CYST Menyuburkan dinding faraj . Skd dilarang KERAS utk anak dara, ibu hamil dan juga yg mengalami masalah faraj kering. Faraj kering boleh guna INTIM GEL JSD. . RM45 Pos Rm7 sm, Rm10 ss . . ORDER? . Whsap Iman 011.1194.5595 Stokist Sah JSD Anda . . #jsd #kualalumpur #shahalam #sabah #sarawak #jerawat #milkbooster #setberpantang #bengkung #setbersalin #vitaminc #barutbaby #bedungbaby #collagen #parutmuka #pengantin #anakdara #sethamil #sembelit #keputihan #senggugut #ikhtiarhamil #jamu #masker #kentutvagina #ketat #farajberbau #longgar #skdjsd #susukkekaldara

Share 0 1
Find out store_herbal_05's Instagram ==================
SET PENINGGI TIENS
==================
Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
Tulang anda lebih kuat dan sihat
Melurus dan menegakkan struktur tulang
Mencegah osteoporosis
Diadun dari bahan semulajadi
Merangsang perkembangan tumbesaran
Menguatkan daya ingatan Tingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI:
WASAP: +6011-1668-4815
WECHAT: store_herbal_
.
#tipstinggitiens #tiens #sihat #workout #tinggi #usim #ukm #putrajaya #freetopup #sukan #latepost #kelantan #kuantan #sabah #sarawak#negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing 1653690705933375528_6436520198

================== SET PENINGGI TIENS ================== Set peninggi yang Terbaik di Malaysia Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa. Tulang anda lebih kuat dan sihat Melurus dan menegakkan struktur tulang Mencegah osteoporosis Diadun dari bahan semulajadi Merangsang perkembangan tumbesaran Menguatkan daya ingatan Tingkatkan potensi minda . =============================== JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI: WASAP: +6011-1668-4815 WECHAT: store_herbal_ . #tipstinggitiens  #tiens  #sihat  #workout  #tinggi #usim  #ukm  #putrajaya  #freetopup #sukan  #latepost #kelantan  #kuantan  #sabah  #sarawak#negerisembilan  #johor  #miri  #kuching  #mersing

Share 0 0
Find out telefonkilificom's Instagram Tüm Telefon Modelleri İçin Sabit Fiyat  Sayfamızdan Beğendiğiniz Ürünü Telefon Modeliniz İçin Yapıyoruz  ÜCRETSİZ KARGO VE KAPIDA ÖDEME AVANTAJIYLA BİRLİKTE FİYATIMIZ ;
➡ 1 ADET 35 TL
➡ 2 ADET 60 TL 
SİPARİŞ VE İLETİŞİM İÇİN WHATSAPP  0545 432 93 44 
#telefonkilifi #kilif #hediye #arkadaş #ders #okul #sabah #yeniden #kızlar #gece #aşk #sevgi 1653690595943471312_2760771892

Tüm Telefon Modelleri İçin Sabit Fiyat Sayfamızdan Beğendiğiniz Ürünü Telefon Modeliniz İçin Yapıyoruz ÜCRETSİZ KARGO VE KAPIDA ÖDEME AVANTAJIYLA BİRLİKTE FİYATIMIZ ; ➡ 1 ADET 35 TL ➡ 2 ADET 60 TL SİPARİŞ VE İLETİŞİM İÇİN WHATSAPP 0545 432 93 44 #telefonkilifi #kilif #hediye #arkadaş #ders #okul #sabah #yeniden #kızlar #gece #aşk #sevgi

Share 0 1
Find out mysecretbeautyhair's Instagram Hi dears,
Bagi sesiapa yang ada masalah rambut seperti gugur teruk, bercabang, kelemumur, rambut nipis, botak, pertumbuhan rambut lambat dan juga banyak lagi.
_

Ugais boleh je cuba set basic dulu iaitu syampoo & conditioner dulu. 
Untuk yang nak set lengkap, kami ada set combo. Harga berpatutan dan sangat berbaloi untuk mereka yang betul betul mahu menyelesaikan masalah rambut.
_

UNTUK LEBIH DETAIL & PRICE, DM ATAU WASAP SIS OKAYY

#dramasangatt #supermodelmalaysia #sarawak #modellelakimalaysia #modelmalaysia#brunei #sarawak #sabah #promosi #rambutgugur #masalahrambut #masalahrambutbotak #bellaastillah #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambut #bellaastillah #wanitahariini #modelmalaysia #modellelakimalaysia #supermodel #supermodelmalaysia #missuniversemalaysia2017 #missuniversemalaysia #rapunzelhaircare #brunei #borneo 1653690583166053832_6515692088

Hi dears, Bagi sesiapa yang ada masalah rambut seperti gugur teruk, bercabang, kelemumur, rambut nipis, botak, pertumbuhan rambut lambat dan juga banyak lagi. _ Ugais boleh je cuba set basic dulu iaitu syampoo & conditioner dulu. Untuk yang nak set lengkap, kami ada set combo. Harga berpatutan dan sangat berbaloi untuk mereka yang betul betul mahu menyelesaikan masalah rambut. _ UNTUK LEBIH DETAIL & PRICE, DM ATAU WASAP SIS OKAYY #dramasangatt #supermodelmalaysia #sarawak #modellelakimalaysia #modelmalaysia#brunei #sarawak #sabah #promosi #rambutgugur #masalahrambut #masalahrambutbotak #bellaastillah #penjagaanrambutgugur #penjagaanrambut #bellaastillah #wanitahariini #modelmalaysia #modellelakimalaysia #supermodel #supermodelmalaysia #missuniversemalaysia2017 #missuniversemalaysia #rapunzelhaircare #brunei #borneo

Share 0 0
Find out justkeremsabah's Instagram -Yeni kilpp  çok kısa ama şarkı güzel beğenip yorum yapmayı unutmayın şarkı:dönersen ıslık çal
.
.
.
@aliyagciii #kerem @handecomertler #sabah
#사랑해  #럽스타그램  #내사랑  #커플  #커플스타그램  #애인  #육아소통  #애스타그램  #줌마스타그램  #아들스타그램  #남친  #이색  #사랑  #러블리  #육아일상  #맞팔환영  #  #딸스타그램  #초딩맘  #선팔맞팔  #세젤귀맘스타그램  #육아맘  #도치맘 #아들맘  #블루베리  #댓글 #최강비주얼 1653683853665837251_5979842456

-Yeni kilpp çok kısa ama şarkı güzel beğenip yorum yapmayı unutmayın şarkı:dönersen ıslık çal . . . @aliyagciii #kerem@handecomertler #sabah #사랑해  #럽스타그램  #내사랑  #커플  #커플스타그램  #애인  #육아소통  #애스타그램  #줌마스타그램  #아들스타그램  #남친  #이색  #사랑  #러블리  #육아일상  #맞팔환영  #  #딸스타그램  #초딩맘  #선팔맞팔  #세젤귀맘스타그램  #육아맘  #도치맘 #아들맘  #블루베리  #댓글 #최강비주얼

Share 0 3
Find out atiyahijab's Instagram .
Arini @atiyahijab begabung malatop dengan @alya_nuha di Weekend Bazaar. Banyak shawl & bawal kak mo lelong2 nih!!!
.
Ba tag kawan2 kamu di komen di bawah. Mana la tau dapat tudung free tiba2 kan 
.
#kotakinabalu #kkcitybazaar #kkcity #sabah #sayajualtudung #bki #onlineshoptrusted 1653690244762323052_397463891

. Arini @atiyahijab begabung malatop dengan @alya_nuha di Weekend Bazaar. Banyak shawl & bawal kak mo lelong2 nih!!! . Ba tag kawan2 kamu di komen di bawah. Mana la tau dapat tudung free tiba2 kan . #kotakinabalu #kkcitybazaar #kkcity #sabah #sayajualtudung #bki #onlineshoptrusted

Share 0 1
Find out gambiremas_hqofficial's Instagram Apa itu Candy B+ Complex?
Candy B+ Complex ialah gula-gula perisa oren yang sedap yang fungsinya dapat mengekalkan kesihatan dan keghairahan lelaki.

Apakah Fungsi Gula-Gula Candy B+ Complex?
Ada 18 fungsi gula-gula Candy B+ Complex:
✅Merangsang tubuh badan supaya lebih tahan dan bertenaga.
✅Menyeimbangkan hormon
✅Mengawal paras kolesterol
✅Menggalakkan sistem imunisasi
✅Menguatkan otot jantung
✅Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes)
✅Mengawal tekanan darah
✅Menguatkan dinding arteri
✅Melambatkan kekurangan hormon akibat penuaan
✅Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migrain, rheumatoid arthritis
✅Mengaktifkan kadar metabolisma
✅Menggalakkan pengedaran darah
✅Mencegah penyakit kardiovaskular
✅Membantu mengurangkan tahap kelesuan dan tekanan
✅Menstabil dan menyeimbangkan hormon
✅Menguatkan fungsi buah pinggang
✅Mencegah jangkitan paru-paru

Wasap terus di   http://www.wasap.my/60196780928  http://www.wasap.my/60196780928 ✔Post sahaja
❌Cod

#candy #candyb #candybmurah #candybmalaysia #candybcomplex⠀#candybori #candyboriginal #gambir #gambiremas #gambiremasmurah #pinklady #magictisu #minyakbelacak #minyak69oil #murah #produkkuat #produkkuatlelaki #ubattahanlama #ubatkuat #terapiinstagram #sabah #malaysia #suamiisteri #lemahtenagabatin #likeforlike #follower4follower #igmalaysia #sayabeli #sayajual 1653690188448632069_3287797467

Apa itu Candy B+ Complex? Candy B+ Complex ialah gula-gula perisa oren yang sedap yang fungsinya dapat mengekalkan kesihatan dan keghairahan lelaki. Apakah Fungsi Gula-Gula Candy B+ Complex? Ada 18 fungsi gula-gula Candy B+ Complex: ✅Merangsang tubuh badan supaya lebih tahan dan bertenaga. ✅Menyeimbangkan hormon ✅Mengawal paras kolesterol ✅Menggalakkan sistem imunisasi ✅Menguatkan otot jantung ✅Mengawal kandungan gula dalam darah (diabetes) ✅Mengawal tekanan darah ✅Menguatkan dinding arteri ✅Melambatkan kekurangan hormon akibat penuaan ✅Mengawal atau mengurangkan penyakit radang seperti Alzheimer, migrain, rheumatoid arthritis ✅Mengaktifkan kadar metabolisma ✅Menggalakkan pengedaran darah ✅Mencegah penyakit kardiovaskular ✅Membantu mengurangkan tahap kelesuan dan tekanan ✅Menstabil dan menyeimbangkan hormon ✅Menguatkan fungsi buah pinggang ✅Mencegah jangkitan paru-paru Wasap terus di http://www.wasap.my/60196780928 http://www.wasap.my/60196780928 ✔Post sahaja ❌Cod #candy #candyb #candybmurah #candybmalaysia #candybcomplex⠀ #candybori #candyboriginal #gambir #gambiremas #gambiremasmurah #pinklady #magictisu #minyakbelacak #minyak69oil #murah #produkkuat #produkkuatlelaki #ubattahanlama #ubatkuat #terapiinstagram #sabah #malaysia #suamiisteri #lemahtenagabatin #likeforlike #follower4follower #igmalaysia #sayabeli #sayajual

Share 0 0
Find out faizzakaria's Instagram Kionsom Waterfall, Kampung Kionsom, Kota Kinabalu, Sabah. Detik dan lokasi tersungkutnya Pikuk. Nak sampai first waterfall kena jalan dari parking lebih kurang 3 minit 27 saat dan dah boleh menikmati air sejuk yang jernih sambil bergurau senda dengan bayaran RM 1.50 seorang, itu pun lupa bayar kat Mimi. Lepas tu habis diskusi dan keputusan dibuat Mimi, kami terus mendaki lebih kurang 17 minit 41 saat untuk sampai ke waterfall yang kedua seperti dalam gambar. Jalan nak sampai kat situ agak semak kerana mungkin musim hujan, pokok dan tumbahan jadi subur. Sampai waterfall sibuklah gigih walaupun dah penat main main kat Sabah 5 hari. Seronok berasmara dana sekali hujan turun tapi semua tak sedar kecuali i sebab i acah acah je mandi. So quickly menyelamat diri dari segala kebarangkalian. Yang penting kat sungai cetek tu pun Ustaz & Syifa gigih nak dive.
#kionsomwaterfall #kionsom #kotakinabalu #sabah #jungle #waterfall #nature #wanderlust #river #clearwater #adventure #outdoors #healthy #healthylifestyle #hlsfz #mensfashion #menstyle #ootd #ootdmen #mothernature #vscocam #vsco #iphonegraphy #iphonesia #exploresabah #kkcity #beautifuldestinationsb 1653689717085266344_8075146

Kionsom Waterfall, Kampung Kionsom, Kota Kinabalu, Sabah. Detik dan lokasi tersungkutnya Pikuk. Nak sampai first waterfall kena jalan dari parking lebih kurang 3 minit 27 saat dan dah boleh menikmati air sejuk yang jernih sambil bergurau senda dengan bayaran RM 1.50 seorang, itu pun lupa bayar kat Mimi. Lepas tu habis diskusi dan keputusan dibuat Mimi, kami terus mendaki lebih kurang 17 minit 41 saat untuk sampai ke waterfall yang kedua seperti dalam gambar. Jalan nak sampai kat situ agak semak kerana mungkin musim hujan, pokok dan tumbahan jadi subur. Sampai waterfall sibuklah gigih walaupun dah penat main main kat Sabah 5 hari. Seronok berasmara dana sekali hujan turun tapi semua tak sedar kecuali i sebab i acah acah je mandi. So quickly menyelamat diri dari segala kebarangkalian. Yang penting kat sungai cetek tu pun Ustaz & Syifa gigih nak dive. #kionsomwaterfall #kionsom #kotakinabalu #sabah #jungle #waterfall #nature #wanderlust #river #clearwater #adventure #outdoors #healthy #healthylifestyle #hlsfz #mensfashion #menstyle #ootd #ootdmen #mothernature #vscocam #vsco #iphonegraphy #iphonesia #exploresabah #kkcity #beautifuldestinationsb

Share 1 24
Find out ridzone1's Instagram That why  i love sabah
From friend

#sunset 
#pulautiga
#Sabah
#view 1653687749025518841_1418021951

That why i love sabah From friend #sunset #pulautiga #Sabah #view

Share 0 1
Find out kumaseeker's Instagram 生活本不苦,苦的是我们欲望过多
人心本无累,累的是放不下的太多

每天一張沙巴美景圖#146
An Sabah view a day,
keep stress away ✌️喜歡請點關注✌️
微:kumakuma2
INS:Kumaseeker 
微博:Kumaseeker

#沙巴 #sabah #borneo #borneoview #kumaseeker #travel #沙巴美景 #旅遊 1653689385206398381_5621168764

生活本不苦,苦的是我们欲望过多 人心本无累,累的是放不下的太多 每天一張沙巴美景圖 #146 An Sabah view a day, keep stress away ✌️喜歡請點關注✌️ 微:kumakuma2 INS:Kumaseeker 微博:Kumaseeker #沙巴 #sabah #borneo #borneoview #kumaseeker #travel #沙巴美景 #旅遊

Share 0 4
Find out jsdhani's Instagram Tahu tak apa maksud IMPOTENT?
Tak tahu?
Sila google yerr..
.

IMPOTENT ini boleh dirawat dengan amalan pengambilan BOTANE TONGKAT ALI PLUS JSD..
Elakkan mengambil ubat di kaki lima tanpa kelulusan KKM..
Bahaya tau awak²..
.

Elok-elok sihat kang sakit jantung pulak..
Sian bini awak..
Bini lawa takpela bersusun laki nak..
.

Ikhtiar masalah KELELAKIAN anda dengan BOTANE TONGKAT ALI PLUS
.

BOTANE TONGKAT ALI PLUS JSD - RM129/30KAPSUL
.

WhatsApp Hani utk details & order ☎ 019.2592.921
Atau klik link biru kat bio.
.

#jamususukdara
#tongkatali 
#jamutongkatali 
#jamukuat 
#jamulelaki
#jamutongkataliplus
#jamulelakijutawan
#botanetongkataliplus
#youcanduit
#eusahawan
#erezeki
#sayajual
#sayajualjsd
#agenjsdselangor
#jsdselangor
#jsd
#igers
#bazaarpaknil 
#like4like
#follow4follow
#freereview
#sabah 
#sarawak 
#jsdrich
#teamjsdiman
#empireaurafidarich 1653689373981617171_717619626

Tahu tak apa maksud IMPOTENT? Tak tahu? Sila google yerr.. . IMPOTENT ini boleh dirawat dengan amalan pengambilan BOTANE TONGKAT ALI PLUS JSD.. Elakkan mengambil ubat di kaki lima tanpa kelulusan KKM.. Bahaya tau awak².. . Elok-elok sihat kang sakit jantung pulak.. Sian bini awak.. Bini lawa takpela bersusun laki nak.. . Ikhtiar masalah KELELAKIAN anda dengan BOTANE TONGKAT ALI PLUS . BOTANE TONGKAT ALI PLUS JSD - RM129/30KAPSUL . WhatsApp Hani utk details & order ☎ 019.2592.921 Atau klik link biru kat bio. . #jamususukdara #tongkatali #jamutongkatali #jamukuat #jamulelaki #jamutongkataliplus #jamulelakijutawan #botanetongkataliplus #youcanduit #eusahawan #erezeki #sayajual #sayajualjsd #agenjsdselangor #jsdselangor #jsd #igers #bazaarpaknil #like4like #follow4follow #freereview #sabah #sarawak #jsdrich #teamjsdiman #empireaurafidarich

Share 0 7
Find out garisangolmy's Instagram Kedah tak ada lesen manakala Pahang menolak untuk beraksi di peringkat AFC.Ini bermakna tiada pengganti yang akan bermain Piala AFC 2018.
--------------------------------------
#Follow Instagram Kami @garisangol.my ✅
Facebook -Garisan Goal

#GarisanGol2017 #LigaKita #2017 #bola #Malaysia #LigaMalaysia #MSL #LigaSuper #pialaMalaysia #pialaPresiden #pialafam #Support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local 1653688842430942748_4733539993

Kedah tak ada lesen manakala Pahang menolak untuk beraksi di peringkat AFC.Ini bermakna tiada pengganti yang akan bermain Piala AFC 2018. -------------------------------------- #followInstagram Kami @garisangol.my ✅ Facebook -Garisan Goal #garisangol2017 #ligakita #2017 #bola #malaysia #ligamalaysia #msl #ligasuper #pialamalaysia #pialapresiden #pialafam #support #kedah #penang #perlis #perak #selangor #pahang #kelantan #terengganu #johor #melaka #negerisembilan #sarawak #sabah #kl #football #local

Share 1 39
Find out sabahanshoppe17's Instagram Jubah Asyurra  *MK Harga Clearance : RM70 shj
Material: High quality mosscrepe
*tidak panas dan selesa dipakai
*Tidak jarang dan tidak melekap dibadan. Material jenis sederhana berat, jatuh dan flowy.
*hidden zip di bahagian dada, friendly breastfeed (pjg zip 16.5 inchi)
*zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk *poket dibahagian kanan sisi baju, mudah utk simpan kunci dan handphone
*span di bahu, nampak terletak dan kemas *jubah plain tapi nampak exclusive dengan design princess cut, kembang bahagian bawah. Design yg sgt2 cantik dan bergaya
*kualiti setanding butik
*warna asal baju mgkin tidak 100% sama seperti gamba atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
Detail ukuran:
*size 36
Bahu-14
Dada-36
Pinggang-34
Pinggul-44
Labuh baju-57
Panjang lengan-23
Lebar lengan-14 *size 38
Bahu-14.5
Dada-38
Pinggang-36
Pinggul-46
Labuh baju-57
Panjang lengan-23
Lebar lengan-14.5 *size 40
Bahu-15
Dada-40
Pinggang-38
Pinggul-48
Labuh baju-57
Panjang lengan-23
Lebar lengan-15 *size 42
Bahu-15.5
Dada-42
Pinggang-40
Pinggul-50
Labuh baju-57
Panjang lengan-23
Lebar lengan-15.5 *size 44
Bahu-16
Dada-44
Pinggang-42
Pinggul-52
Labuh baju-57
Panjang lengan-23.5
Lebar lengan-16 *size 46
Bahu-16.5
Dada-46
Pinggang-44
Pinggul-54
Labuh baju-57
Panjang lengan-23.5
Lebar lengan-16.5 ⏩Dm kami atau wsap link di bio utk wsap yaa .. cpat2 smentara msih ada nii
⏩Tag 10 kwn d bhagian komen dpt 10% diskaun yaa 

#jualjubah #jubah #jubahcantik #jubahmurah #jubahraya #sabah #tawau 1653688650892156226_5737652364

Jubah Asyurra *MK Harga Clearance : RM70 shj Material: High quality mosscrepe *tidak panas dan selesa dipakai *Tidak jarang dan tidak melekap dibadan. Material jenis sederhana berat, jatuh dan flowy. *hidden zip di bahagian dada, friendly breastfeed (pjg zip 16.5 inchi) *zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk *poket dibahagian kanan sisi baju, mudah utk simpan kunci dan handphone *span di bahu, nampak terletak dan kemas *jubah plain tapi nampak exclusive dengan design princess cut, kembang bahagian bawah. Design yg sgt2 cantik dan bergaya *kualiti setanding butik *warna asal baju mgkin tidak 100% sama seperti gamba atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Detail ukuran: *size 36 Bahu-14 Dada-36 Pinggang-34 Pinggul-44 Labuh baju-57 Panjang lengan-23 Lebar lengan-14 *size 38 Bahu-14.5 Dada-38 Pinggang-36 Pinggul-46 Labuh baju-57 Panjang lengan-23 Lebar lengan-14.5 *size 40 Bahu-15 Dada-40 Pinggang-38 Pinggul-48 Labuh baju-57 Panjang lengan-23 Lebar lengan-15 *size 42 Bahu-15.5 Dada-42 Pinggang-40 Pinggul-50 Labuh baju-57 Panjang lengan-23 Lebar lengan-15.5 *size 44 Bahu-16 Dada-44 Pinggang-42 Pinggul-52 Labuh baju-57 Panjang lengan-23.5 Lebar lengan-16 *size 46 Bahu-16.5 Dada-46 Pinggang-44 Pinggul-54 Labuh baju-57 Panjang lengan-23.5 Lebar lengan-16.5 ⏩Dm kami atau wsap link di bio utk wsap yaa .. cpat2 smentara msih ada nii ⏩Tag 10 kwn d bhagian komen dpt 10% diskaun yaa #jualjubah #jubah #jubahcantik #jubahmurah #jubahraya #sabah #tawau

Share 0 0
Find out wongi_ampang's Instagram RASA MCM NAK MAKAN DIRI SENDIRI, BILA BADAN WANGI YAKMAT LEPAS SAPU #WongiPerfumeLotion NI TAUUUU. PILIHAN IOLS MESTILAH GUCCI FLORA. UOLS PULAK?

Wassap 011 23183315

#wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemurah #perfumemalaysia 
#sabah #sarawak #brunei #singapore #putih #bellaamara
#baazarpaknil #perfumelotion
#wongiwarrior #agentwanted #dropshipwanted #agendandropshipdiperlukan
#sellingbeautyproduct #mervecosmetic
#wongilotionmurah 1653688209677712980_5433712757

RASA MCM NAK MAKAN DIRI SENDIRI, BILA BADAN WANGI YAKMAT LEPAS SAPU #wongiperfumelotionNI TAUUUU. PILIHAN IOLS MESTILAH GUCCI FLORA. UOLS PULAK? Wassap 011 23183315 #wongi #perfume #perfumelotion #moisturizingcream #brighteningcream #inspiredperfume #madeinmalaysia #guccifloramalaysia #midnightfantasymalaysia #bombshellmalaysia #perfumemurah #perfumemalaysia #sabah #sarawak #brunei #singapore #putih #bellaamara #baazarpaknil #perfumelotion #wongiwarrior #agentwanted #dropshipwanted #agendandropshipdiperlukan #sellingbeautyproduct #mervecosmetic #wongilotionmurah

Share 0 3
Find out borneocalling's Instagram #BORNEO !! More than 400 species are bird are natively found in Borneo including eight different species of Hornbill. These colourful and elegant birds are very distinctive both in appearance and behaviour as the females are actually sealed in a hollow tree while they are nesting and are fed by their male partners.

#borneocalling #Borneo #Hornbill #Kinabatangan #Sabah #eightspecies #birds #adventure #exploresabah #sandakan #kotakinabalu #borneocalling #wildlife #animals 1653687672555655200_2182309808

#borneo!! More than 400 species are bird are natively found in Borneo including eight different species of Hornbill. These colourful and elegant birds are very distinctive both in appearance and behaviour as the females are actually sealed in a hollow tree while they are nesting and are fed by their male partners. #borneocalling #borneo #hornbill #kinabatangan #Sabah #eightspecies #birds #adventure #exploresabah #sandakan #kotakinabalu #borneocalling #wildlife #animals

Share 0 5
Find out umeysare's Instagram Set rantai leher new916...  ❎ tiada GST  harga murah daripada kedai

rl pintal set bola2
3.40g  45cm
3.43g  45cm
3.45g  45cm
3.13g  44cm

LEKAS2 WHATSAPP LAJU2 0192447075  SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

FOLLOW:
IG : umeysare
FB : Jewelry78

#emas #emasmurah #emasmalaysia #emasbajet #emasbudget #emas916 #emasonline #emasmurahonline #emastulen #emasbaru #emasborong #rantaiemas #rantaiemas916 #rantaiemasmurah #rantailehermurah #rantaitanganmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #rantaikakiemas #rantaikakiemas916 #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasmurah #cincin #kualalumpur #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #trusterseller 1653687613659248319_2183095998

Set rantai leher new916... ❎ tiada GST harga murah daripada kedai rl pintal set bola2 3.40g 45cm 3.43g 45cm 3.45g 45cm 3.13g 44cm LEKAS2 WHATSAPP LAJU2 0192447075  SIAPA CEPAT DIA DAPAT. FOLLOW: IG : umeysare FB : Jewelry78 #emas #emasmurah #emasmalaysia #emasbajet #emasbudget #emas916 #emasonline #emasmurahonline #emastulen #emasbaru #emasborong #rantaiemas #rantaiemas916 #rantaiemasmurah #rantailehermurah #rantaitanganmurah #rantaileher #rantaitangan #rantaikaki #rantaikakiemas #rantaikakiemas916 #barangkemas #barangkemas916 #barangkemasmurah #cincin #kualalumpur #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #trusterseller

Share 0 1
Load More