ImgpublicImgpublic

Instagram Online Web Viewer

en

#lipcare • Find out images about lipcare via Instagram

Explore images about #lipcare. Browse latest medias tagged with lipcare from real instagram users and share them

Find out purebyso_purebysafiyyahosman's Instagram .
Retail: RM 58
Diskaun: RM 38
100ml
.
Toner yang lembut pada kulit. Tak bersifat menghakis/menipiskan kulit. Tiada alkohol. .
Toner PbySO bukan saja boleh mengecilkan liang pori pada muka, luka-luka kecil pun boleh sembuh tau.
.
Fungsi lain, untuk mengurangkan jerawat yang bengkak dan bernanah serta pudarkan parut jerawat.
.
Sesuai jugak untuk treat skin yang sensitif, eczema & psoriasis.
.
.
Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 
.
 +6011-1019 6556 (shikin)
.
 Poslaju Seluruh Negara
.
 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso pbysobaby#purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur#purebyso #pbyso #scrubmuka#scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah#bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah#skincare #lipcare#bodycare #haircare#produkorganik#produksemulajadi #nooem 1653411423303576364_4800189474

. Retail: RM 58 Diskaun: RM 38 100ml . Toner yang lembut pada kulit. Tak bersifat menghakis/menipiskan kulit. Tiada alkohol. . Toner PbySO bukan saja boleh mengecilkan liang pori pada muka, luka-luka kecil pun boleh sembuh tau. . Fungsi lain, untuk mengurangkan jerawat yang bengkak dan bernanah serta pudarkan parut jerawat. . Sesuai jugak untuk treat skin yang sensitif, eczema & psoriasis. . . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di . +6011-1019 6556 (shikin) . Poslaju Seluruh Negara . Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbysopbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur#purebyso #pbyso #scrubmuka#scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah#bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah#skincare #lipcare #bodycare #haircare#produkorganik#produksemulajadi #nooem

Share 0 0
Find out purebyso_purebysafiyyahosman's Instagram .
Retail: RM 55
Diskaun: RM 39
30ml
.
Face oil yang langsung tak buat kulit makin berminyak.
.
Tak melekit & ia adalah minyak yang paling dekat dengan kulit manusia.
.
Sangat lembut pada kulit muka kita. Memudarkan parut & sekatakan tona kulit.
.
Tak bersifat menghakis & tak menipiskan kulit muka kita. 100% selamat.
.
Wajib ada dekat setiap rumah tau.
.
.
 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 
.
 +6011-1019 6556 (shikin)
.
 Poslaju Seluruh Negara
.
 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #sayajual #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #sayajual #produkorganik #produksemulajadi #produkhomemade #naturalproduct  #homemadeproduct #organicproduct #nooem 1653406648382171991_4800189474

. Retail: RM 55 Diskaun: RM 39 30ml . Face oil yang langsung tak buat kulit makin berminyak. . Tak melekit & ia adalah minyak yang paling dekat dengan kulit manusia. . Sangat lembut pada kulit muka kita. Memudarkan parut & sekatakan tona kulit. . Tak bersifat menghakis & tak menipiskan kulit muka kita. 100% selamat. . Wajib ada dekat setiap rumah tau. . . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di . +6011-1019 6556 (shikin) . Poslaju Seluruh Negara . Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #sayajual #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #sayajual #produkorganik #produksemulajadi #produkhomemade #naturalproduct  #homemadeproduct #organicproduct #nooem

Share 0 0
Find out koreanbeauty_centre's Instagram SMOOTH LIP SCRUB INNISFREE

Only Rp. 75K

Scrub bibir yang lembut mampu membersihkan kulit mati dengan mengelupas secara halus kulit mati pada bibir, scrub terbuat dr biji kenari halus dan butiran tempurung kelapa.

Minyak chamelia dan shea butternya bermanfaat melembutkan dan melembabkan bibir

Cara oleskan pada bibir ,kemudian gosok perlahan sekitar 30 detik sd 1 menit kemudia  basuh dengan air.

#lipcare #skincare #lipstick #makeup #makeuporiginal 1653405872216427757_5739879037

SMOOTH LIP SCRUB INNISFREE Only Rp. 75K Scrub bibir yang lembut mampu membersihkan kulit mati dengan mengelupas secara halus kulit mati pada bibir, scrub terbuat dr biji kenari halus dan butiran tempurung kelapa. Minyak chamelia dan shea butternya bermanfaat melembutkan dan melembabkan bibir Cara oleskan pada bibir ,kemudian gosok perlahan sekitar 30 detik sd 1 menit kemudia basuh dengan air. #lipcare #skincare #lipstick #makeup #makeuporiginal

Share 0 3
Find out koreanbeauty_centre's Instagram SMOOTH LIP SCRUB INNISFREE

Only Rp. 75K

Scrub bibir yang lembut mampu membersihkan kulit mati dengan mengelupas secara halus kulit mati pada bibir, scrub terbuat dr biji kenari halus dan butiran tempurung kelapa.

Minyak chamelia dan shea butternya bermanfaat melembutkan dan melembabkan bibir

Cara oleskan pada bibir ,kemudian gosok perlahan sekitar 30 detik sd 1 menit kemudia  basuh dengan air.

#lipcare #skincare #lipstick #makeup #makeuporiginal 1653405761084186260_5739879037

SMOOTH LIP SCRUB INNISFREE Only Rp. 75K Scrub bibir yang lembut mampu membersihkan kulit mati dengan mengelupas secara halus kulit mati pada bibir, scrub terbuat dr biji kenari halus dan butiran tempurung kelapa. Minyak chamelia dan shea butternya bermanfaat melembutkan dan melembabkan bibir Cara oleskan pada bibir ,kemudian gosok perlahan sekitar 30 detik sd 1 menit kemudia basuh dengan air. #lipcare #skincare #lipstick #makeup #makeuporiginal

Share 0 2
Find out purebyso_purebysafiyyahosman's Instagram .
Retail: RM 35
Diskaun: RM28
100gram
.
Face mask & scrub yang power dan berkesan untuk kick blackhead/whitehead dan kecilkan liang pori.
.
Selain tu, ia juga elok untuk pudarkan parut, kick minyak berlebihan & sembuhkan jerawat bernanah/ruam jerawat.
.
Face mask Pure & Choco ni boleh jadi scrub juga. Tapi hanya untuk orang yang tiada jerawat bernanah/jerawat kemerahan.
.
Guna pencuci muka sahaja tak cukup ya. Perlu guna masker jugak. 1-2x seminggu je .
.
.
 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 
.
 +6011-1019 6556 (shikin)
.
 Poslaju Seluruh Negara
.
 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby#purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem 1653404181904792405_4800189474

. Retail: RM 35 Diskaun: RM28 100gram . Face mask & scrub yang power dan berkesan untuk kick blackhead/whitehead dan kecilkan liang pori. . Selain tu, ia juga elok untuk pudarkan parut, kick minyak berlebihan & sembuhkan jerawat bernanah/ruam jerawat. . Face mask Pure & Choco ni boleh jadi scrub juga. Tapi hanya untuk orang yang tiada jerawat bernanah/jerawat kemerahan. . Guna pencuci muka sahaja tak cukup ya. Perlu guna masker jugak. 1-2x seminggu je . . . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di . +6011-1019 6556 (shikin) . Poslaju Seluruh Negara . Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #pbysobaby#purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem

Share 0 3
Find out niyaracosmetics's Instagram Lip exfoliation is a good way to remove the impurities, flaky, dead, chapped or dry skin cells from the lips
•
•
•
•
•
•
 #niyaracosmetics #lipcare #lipscrub #lipbalm #naturalcosmetics #crueltyfree #vegan #glutenfree #allnatural #parabenfree #handmadecosmetics #instagood #instadaily #juicylips 1653393768847632975_5908138984

Lip exfoliation is a good way to remove the impurities, flaky, dead, chapped or dry skin cells from the lips • • • • • • #niyaracosmetics #lipcare #lipscrub #lipbalm #naturalcosmetics #crueltyfree #vegan #glutenfree #allnatural #parabenfree #handmadecosmetics #instagood #instadaily #juicylips

Share 0 52
Find out soaddictedofficials's Instagram Did you know that LIPADDICT is jam packed with Organic Oils?  It protects the lips and locks in moisture ✨ while Hyaluronic Acid provides deep moisturization!  1653392671904747981_1544602425

Did you know that LIPADDICT is jam packed with Organic Oils? It protects the lips and locks in moisture ✨ while Hyaluronic Acid provides deep moisturization!

Share 1 10
Find out burkesbotanical's Instagram Great news! Our most popular lip balm, Mint-to-be is back in stock. Perfect stocking stuffers for Christmas  We will be at the Lindsay Exhibition Craft Sale on Dec 3 - hope to see you there. #lipbalm #allnatural #chemicalfree #nontoxicbeauty #homemade #smallbusiness #kawarthalakes #entrepreneur #burkesisters #burkesbotanicals #essentialoils #doterra #lushlips #lipcare 1653385538348470674_4744975218

Great news! Our most popular lip balm, Mint-to-be is back in stock. Perfect stocking stuffers for Christmas We will be at the Lindsay Exhibition Craft Sale on Dec 3 - hope to see you there. #lipbalm #allnatural #chemicalfree #nontoxicbeauty #homemade #smallbusiness #kawarthalakes #entrepreneur #burkesisters #burkesbotanicals #essentialoils #doterra #lushlips #lipcare

Share 2 16
Find out sashalilybeautyhealth_hq's Instagram Untuk bibir yang cantik dan bebas daripada kering mengelupas, boleh gunakan #lipcare daripada Sasha Lily ni dengan harga RM25 sahaja.

100% organic, bebas mercury.

#sashalily #lipcare #lipscrub #lipbalm #bibir #organic #nomercury 1653378450729224147_6261239945

Untuk bibir yang cantik dan bebas daripada kering mengelupas, boleh gunakan #lipcare daripada Sasha Lily ni dengan harga RM25 sahaja. 100% organic, bebas mercury. #sashalily #lipcare #lipscrub #lipbalm #bibir #organic #nomercury

Share 0 2
Find out valtherizzle's Instagram My deepest apologies to @ourhappybox for this review being a few days late. I recieved the package later than expected and I wanted to be sure to use it long enough to offer a good review of the product.

I was lucky enough to be chosen to receive this new Ryor Chameleon pH Lip Balm for free in exchange for my review. It comes in a cute purple tube with a little chameleon on it. If my niece sees it, I'll never see it again! This is a lip balm that changes with your pH to a pink shade. The second photo is me wearing it in my preferred way. I like to put on a layer and then top it with a clear lip oil. Then I get the benefits of both products without the drawbacks. Both lip oils and this balm have short wear times, reapplication is inevitable, but I get a better wear time when I pair them together.

This balm is not sticky, it's almost slippery feeling when it is applied. It does contain butters and oils, which I am guessing makes up the consistency. Because it is this consistency, that is what makes the wear time shorter than a thicker it stickier balm. I do like the way it feels when I apply it though. I like to do a thin to medium layer because I noticed that if I put on too thick of a layer, it would make the pink color a little too intense and neon for my liking.

While my lips felt great while the balm was first applied and the time directly afterwards, this didn't offer long term moisture to my lips, which is why I first tried adding in the lip oil as well. That helped my lips gain better hydration for a longer period of time. While the results are not long lasting, it's nice to get an easy pink shade from a balm without needing to apply something heavy or sticky. It offer more nourishment than a thick, sticky gloss.

I think that Ryor can make some improvements to the product, but I do enjoy it for what it is. If they reformulated, I would definitely purchase again to try it out. I do like using it with my Julep lip oil to get some color and shine without needing lipsticks at work. Thank you for the opportunity to use this product!

#ourhappybox #ryor #chameleonlipbalm #phlipbalm #gotitfree #lipbalm #liptint #productreview #beautyreview #skincarereview 1653373706853952662_295808074

My deepest apologies to @ourhappybox for this review being a few days late. I recieved the package later than expected and I wanted to be sure to use it long enough to offer a good review of the product. I was lucky enough to be chosen to receive this new Ryor Chameleon pH Lip Balm for free in exchange for my review. It comes in a cute purple tube with a little chameleon on it. If my niece sees it, I'll never see it again! This is a lip balm that changes with your pH to a pink shade. The second photo is me wearing it in my preferred way. I like to put on a layer and then top it with a clear lip oil. Then I get the benefits of both products without the drawbacks. Both lip oils and this balm have short wear times, reapplication is inevitable, but I get a better wear time when I pair them together. This balm is not sticky, it's almost slippery feeling when it is applied. It does contain butters and oils, which I am guessing makes up the consistency. Because it is this consistency, that is what makes the wear time shorter than a thicker it stickier balm. I do like the way it feels when I apply it though. I like to do a thin to medium layer because I noticed that if I put on too thick of a layer, it would make the pink color a little too intense and neon for my liking. While my lips felt great while the balm was first applied and the time directly afterwards, this didn't offer long term moisture to my lips, which is why I first tried adding in the lip oil as well. That helped my lips gain better hydration for a longer period of time. While the results are not long lasting, it's nice to get an easy pink shade from a balm without needing to apply something heavy or sticky. It offer more nourishment than a thick, sticky gloss. I think that Ryor can make some improvements to the product, but I do enjoy it for what it is. If they reformulated, I would definitely purchase again to try it out. I do like using it with my Julep lip oil to get some color and shine without needing lipsticks at work. Thank you for the opportunity to use this product! #ourhappybox #ryor #chameleonlipbalm #phlipbalm #gotitfree #lipbalm #liptint #productreview #beautyreview #skincarereview

Share 2 33
Find out watiherma904's Instagram Masalah hasil jangan di ragukan lg deh.. Sr12  pokoke. 
Natural is the best
#lipcare 25.000
#fwgreantea 35.000

Harga belom termasuk ongkir ya dear. 1653352564643942351_5604810678

Masalah hasil jangan di ragukan lg deh.. Sr12 pokoke. Natural is the best #lipcare 25.000 #fwgreantea35.000 Harga belom termasuk ongkir ya dear.

Share 0 0
Find out greenandlovelyproducts's Instagram Join our VIP group and get first access to our limited number of codes. Link in bio. #skincare
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#craftsposure
#greenbeauty
#naturalskincare
#maker
#ecofriendly
#makersgonnamake
#essentialoils
#etsyseller
#crueltyfree
#handcrafted
#etsyshop
#girlboss
#naturalbeauty
#shopsmall
#etsy
#vegan
#handmade
#onlineshoppingaddict
#momsunite
#inittogether
#momtribe 
#veganskincareproducts
#forsensitiveskin
#oilcleanser
#oilcleansing
#bodyglow
#naturaltreatment
#aluminumfree
#facemasktime 1653347153614381758_654795095

Join our VIP group and get first access to our limited number of codes. Link in bio. #skincare . . . . . . . . . . . . . . . #craftsposure #greenbeauty #naturalskincare #maker #ecofriendly #makersgonnamake #essentialoils #etsyseller #crueltyfree #handcrafted #etsyshop #girlboss #naturalbeauty #shopsmall #etsy #vegan #handmade #onlineshoppingaddict #momsunite #inittogether #momtribe #veganskincareproducts #forsensitiveskin #oilcleanser #oilcleansing #bodyglow #naturaltreatment #aluminumfree #facemasktime

Share 3 34
Find out calicotown's Instagram Chose any 2 lip whips and a lip whip remover, receive a full size sugar lip scrub gift at @beautybakeriemakeup.

As usual there’s free standard shipping on orders over $50.

#beauty #beautydeals #beautyblog #bblog #bbloggers #beautyblogger #breakingbeautynews #beautyaddict #makeup #makeupaddict #instabeauty #liquidlipstick #lipstick #beautybakerie #indie #indiebeauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #brows #eyeshadow #eyeliner #highlight #glitter #lipcare #lipscrub 1653347321445731223_1515829812

Chose any 2 lip whips and a lip whip remover, receive a full size sugar lip scrub gift at @beautybakeriemakeup. As usual there’s free standard shipping on orders over $50. #beauty #beautydeals #beautyblog #bblog #bbloggers #beautyblogger #breakingbeautynews #beautyaddict #makeup #makeupaddict #instabeauty #liquidlipstick #lipstick #beautybakerie #indie #indiebeauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #brows #eyeshadow #eyeliner #highlight #glitter #lipcare #lipscrub

Share 2 24
Find out purebyso_purebysafiyyahosman's Instagram .
Retail: RM 60
Diskaun: RM 42
100ml
.
Sesuai untuk selesaikan masalah rambut gugur, kelemumur, rambut bercabang & berbau.
.
Fungsi lain, galakkan pertumbuhan anak rambut baru & kuatkan akar rambut.
.
Untuk kegunaan lelaki & perempuan. Kanak-kanak 2 tahun & ke atas pun boleh guna.
.
Shampoo organik memang tak berbuih. Sebab takde SLS. Memang rasa tak puas, tapi ia bagus untuk rambut & kulit kepala.
.
Shampoo organik juga takde conditioner. Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan.
.
Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala.
.
.
 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 
.
 +6011-1019 6556 (shikin)
.
 Poslaju Seluruh Negara
.
 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman
.
#purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare#bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem 1653343458885468404_4800189474

. Retail: RM 60 Diskaun: RM 42 100ml . Sesuai untuk selesaikan masalah rambut gugur, kelemumur, rambut bercabang & berbau. . Fungsi lain, galakkan pertumbuhan anak rambut baru & kuatkan akar rambut. . Untuk kegunaan lelaki & perempuan. Kanak-kanak 2 tahun & ke atas pun boleh guna. . Shampoo organik memang tak berbuih. Sebab takde SLS. Memang rasa tak puas, tapi ia bagus untuk rambut & kulit kepala. . Shampoo organik juga takde conditioner. Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. . Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala. . . Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di . +6011-1019 6556 (shikin) . Poslaju Seluruh Negara . Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman#purebysaffiyahosman#purebyso #pbyso #purebysafiyyahosmanjohor#purebysafiyyahosmanselangor#purebysafiyyahosmanpontian#purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso#pbyso #scrubmuka #scrubbibir#lipscrub#lipscrubmurah #bodyscrub#scrubbadan#scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #produkorganik#produksemulajadi #produkhomemade#naturalproduct  #homemadeproduct#organicproduct #nooem

Share 0 0
Load More