ImgpublicImgpublic

Instagram Online Web Viewer

en

#kualalumpur • Find out images about kualalumpur via Instagram

Explore images about #kualalumpur. Browse latest medias tagged with kualalumpur from real instagram users and share them

Find out ubattinggimy1's Instagram ⚡️TOP UP FREE KITA MASIH BERJALAN. JGN LUPA JOIN YA⚡️
.
SALEAKHIR BULAN
Ready stock ready to post .
#terbesarkatmalaysia #supportterlajaktinggi
.
Zinc sangatlah penting utk mengelakkan drpda tumbesaran terbantut

INI ADALAH SENARAI MAKANAN YANG KAYA DENGAN ZINK

Nyamm #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow 1651777898208957845_4569986599

⚡️TOP UP FREE KITA MASIH BERJALAN. JGN LUPA JOIN YA⚡️ . SALEAKHIR BULAN Ready stock ready to post . #terbesarkatmalaysia #supportterlajaktinggi . Zinc sangatlah penting utk mengelakkan drpda tumbesaran terbantut INI ADALAH SENARAI MAKANAN YANG KAYA DENGAN ZINK Nyamm #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow

Share 0 2
Find out ubattinggimy1's Instagram ⚡️TOP UP FREE KITA MASIH BERJALAN. JGN LUPA JOIN YA⚡️
.
SALEAKHIR BULAN
Ready stock ready to post .
#terbesarkatmalaysia #supportterlajaktinggi
.
Zinc sangatlah penting utk mengelakkan drpda tumbesaran terbantut

INI ADALAH SENARAI MAKANAN YANG KAYA DENGAN ZINK

Nyamm #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow 1651777720613786837_4569986599

⚡️TOP UP FREE KITA MASIH BERJALAN. JGN LUPA JOIN YA⚡️ . SALEAKHIR BULAN Ready stock ready to post . #terbesarkatmalaysia #supportterlajaktinggi . Zinc sangatlah penting utk mengelakkan drpda tumbesaran terbantut INI ADALAH SENARAI MAKANAN YANG KAYA DENGAN ZINK Nyamm #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow

Share 0 1
Find out ubattinggimy1's Instagram ⚡️TOP UP FREE KITA MASIH BERJALAN. JGN LUPA JOIN YA⚡️
.
SALEAKHIR BULAN
Ready stock ready to post .
#terbesarkatmalaysia #supportterlajaktinggi
.
Zinc sangatlah penting utk mengelakkan drpda tumbesaran terbantut

INI ADALAH SENARAI MAKANAN YANG KAYA DENGAN ZINK

Nyamm #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow 1651777489214001627_4569986599

⚡️TOP UP FREE KITA MASIH BERJALAN. JGN LUPA JOIN YA⚡️ . SALEAKHIR BULAN Ready stock ready to post . #terbesarkatmalaysia #supportterlajaktinggi . Zinc sangatlah penting utk mengelakkan drpda tumbesaran terbantut INI ADALAH SENARAI MAKANAN YANG KAYA DENGAN ZINK Nyamm #peninggibadan #tiensmalaysia #tambahtinggi #heightupmurah #heightup #fitmalaysia #fitnessmalaysia #sayajual #hashtag #hashtag4like #like4likes #like4like #visitmyig #igbiz #iger #follow #heightgain #bestvendor #belionline #tawau #tawaucity #sabah #kualalumpur #follow4follow

Share 0 1
Find out yshk0824's Instagram #twin towers #kualalumpur 1651776354494323801_1274670941

#twintowers #kualalumpur

Share 1 0
Find out anaqi_apparels's Instagram Monday Blue's? 
Patience you must have ❕ my young padawan.

Unleash your force with @kharina97 by wearing our StarWars Edition tshirt .

ShortSleeves RM45
LongSleeves RM55

Book yours now before pre order closed on 25th November 2017❕

Any inquiries : whatsapp 0126221783

#starwarsmalaysia #starwars #starwarsthelastjedi #thelastjedi #starwarsfan #starwarsday #tempatanfest #anaqiapparels #supportlokal #lokalah #hypebeast #my_genggua #lucasfilms #bajumurah #kualalumpur #subangjaya #kul #gmbk #gbk #malaysia 1651774484465478300_1963140242

Monday Blue's? Patience you must have ❕ my young padawan. Unleash your force with @kharina97 by wearing our StarWars Edition tshirt . ShortSleeves RM45 LongSleeves RM55 Book yours now before pre order closed on 25th November 2017❕ Any inquiries : whatsapp 0126221783 #starwarsmalaysia #starwars #starwarsthelastjedi #thelastjedi #starwarsfan #starwarsday #tempatanfest #anaqiapparels #supportlokal #lokalah #hypebeast #my_genggua #lucasfilms #bajumurah #kualalumpur #subangjaya #kul #gmbk #gbk #malaysia

Share 0 4
Find out welovezoeyrahman's Instagram LIVE UPDATE.
.
#DramaSangat Abam @zoeyrahman bersama rakan artis yang lain, di #SunwayValocity Kuala Lumpur. #MatRukun #KualaLumpur 
@zoeyrahmanfc 
@teamzoeyrahman 1651770524017115487_2571382947

LIVE UPDATE. . #dramasangatAbam @zoeyrahman bersama rakan artis yang lain, di #sunwayvalocityKuala Lumpur. #matrukun #KualaLumpur @zoeyrahmanfc @teamzoeyrahman

Share 0 2
Find out butikconverseoriginal's Instagram .
Ramai yang da berterima kasih dengan kami sbb selamatkan duit dieorg daripada beli kt butik Converse yang harga cekik darah oii, anda bila lagi? Kasut Original dengan harga berpatutan hanya di sini ✌️
•Converse Jack Purcell Leather: Black.
•Saiz Uk 6-10.
•Kasut Original sama macam di Butik 
•Harga Promosi: RM230 SM/ RM235 SS.
•Harga termasuk postage 
•Beli dua pasang dapat discount dari saya.
•Harga Butik: RM319.90
•Semua kasut READY STOCK 
•Order boleh DM/Whatsapp 013-7391096 
.
Mengapa perlu bayar lebih di butik sedangkan kualiti sama? #conversemalaysia #converseoriginalmalaysia #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutbundle #bundlemalaysia #baazarpaknil #sayajualonline #sayajual #igersmalaya #ikutcarakita #igersmy #jdt #jdtfamily #boysofstraits #kualalumpur #malaysia #56sneakersfeedback 1651773132263279719_1632969518

. Ramai yang da berterima kasih dengan kami sbb selamatkan duit dieorg daripada beli kt butik Converse yang harga cekik darah oii, anda bila lagi? Kasut Original dengan harga berpatutan hanya di sini ✌️ •Converse Jack Purcell Leather: Black. •Saiz Uk 6-10. •Kasut Original sama macam di Butik •Harga Promosi: RM230 SM/ RM235 SS. •Harga termasuk postage •Beli dua pasang dapat discount dari saya. •Harga Butik: RM319.90 •Semua kasut READY STOCK •Order boleh DM/Whatsapp 013-7391096 . Mengapa perlu bayar lebih di butik sedangkan kualiti sama? #conversemalaysia #converseoriginalmalaysia #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutbundle #bundlemalaysia #baazarpaknil #sayajualonline #sayajual #igersmalaya #ikutcarakita #igersmy #jdt #jdtfamily #boysofstraits #kualalumpur #malaysia #56sneakersfeedback

Share 1 9
Find out jacyntacsy's Instagram Christmas comes early shopping at Robinsons but kinda missing the glitz & glamour of the X'mas spirit like those days when they 1st opened in Malaysia. Back then they have food, gifts, magazine collaborations etc. Nowadays the market is really bad, weekend also not many people shop for luxuries or Robinsons like before. Isetan is even worst, really Zing Ying Ying, Pak Wu Ying like a ghost town. I had just renewed my Gardens Club Membership when I was meeting my China's friend for fabric business deals. When I knew that I had reached the target of RM5000 for the yearly membership renewal, I stopped shopping liao but still exceeded more than that as time goes by. Anyhow, I still hold on some purchases because I told Rambo let's keep it for next year 2018 membership renewal then. Time really flies like nobody's business. I really missed those good old times, great bargains & lovely, lively events back then. That's life, life goes on & hope for the better in future then! #malaysia #gardensmall #kualalumpur #midvalley #life #traveler #shopper #japan #blue #lifestyle #guess #bagcharms #luxury #isetan #salvatoreferragamo #watch #shopping #dining #spa #lifestyle #robinsons #makeup #skincare #clothing #jacintastorydiary #christmas #titanium #sephora 1651772615147456876_199250319

Christmas comes early shopping at Robinsons but kinda missing the glitz & glamour of the X'mas spirit like those days when they 1st opened in Malaysia. Back then they have food, gifts, magazine collaborations etc. Nowadays the market is really bad, weekend also not many people shop for luxuries or Robinsons like before. Isetan is even worst, really Zing Ying Ying, Pak Wu Ying like a ghost town. I had just renewed my Gardens Club Membership when I was meeting my China's friend for fabric business deals. When I knew that I had reached the target of RM5000 for the yearly membership renewal, I stopped shopping liao but still exceeded more than that as time goes by. Anyhow, I still hold on some purchases because I told Rambo let's keep it for next year 2018 membership renewal then. Time really flies like nobody's business. I really missed those good old times, great bargains & lovely, lively events back then. That's life, life goes on & hope for the better in future then! #malaysia #gardensmall #kualalumpur #midvalley #life #traveler #shopper #japan #blue #lifestyle #guess #bagcharms #luxury #isetan #salvatoreferragamo #watch #shopping #dining #spa #lifestyle #robinsons #makeup #skincare #clothing #jacintastorydiary #christmas #titanium #sephora

Share 2 7
Find out iam_khartell's Instagram Defeated you in my hood you tagged it #oneluckyguy, beat you in your hood you tagged it #oneluckybastard
Stroll up and show a nigga what you got @Ⓜ tonightyouknowyaself
#kingpin  #usa #american  #richkidsofinstagram #richboy #richhomiequan #richnigga #uniport_hotties #kualalumpur #gucci #codeinecrazy #k #pounds #detroit #la #california #michigan #sundayvibes #xxlfreshman2017 #xxl #fresh #trapmusic #thefour #realshit #jungleboys #gangshit 1651772404341382620_3613023839

Defeated you in my hood you tagged it #oneluckyguy, beat you in your hood you tagged it #oneluckybastard Stroll up and show a nigga what you got @Ⓜ tonightyouknowyaself #kingpin #usa #american #richkidsofinstagram #richboy #richhomiequan #richnigga #uniport_hotties #kualalumpur #gucci #codeinecrazy #k #pounds #detroit #la #california #michigan #sundayvibes #xxlfreshman2017 #xxl #fresh #trapmusic #thefour #realshit #jungleboys #gangshit

Share 1 5
Find out boracayislandgirl's Instagram Here we are with a private tour guide stopping at every major tourist attractions all over Kuala Lumpur, Malaysia! 
•
•
The Istana Negara (Malay for National Palace) is the official residence of the monarch of Malaysia!
•
•
#IstanaNegara  #KualaLumpur #Malaysia #Palace #Monarch #Asia #TouristAttraction #Landmark #Travel #Vacation #Holiday #PettaAdventures #NoFilter #Tours •
• 1651766979772958041_504074574

Here we are with a private tour guide stopping at every major tourist attractions all over Kuala Lumpur, Malaysia! • • The Istana Negara (Malay for National Palace) is the official residence of the monarch of Malaysia! • • #istananegara #KualaLumpur #malaysia #palace #monarch #asia #touristattraction #landmark #travel #vacation #holiday #pettaadventures #nofilter #tours• •

Share 0 5
Find out bellyporkgang's Instagram Char Siu Pork, Crispy Bacon & Roast Duck #malaysianfood #charsiu #crispybacon #chinatown #kualalumpur 1651769553900013569_6487401810

Char Siu Pork, Crispy Bacon & Roast Duck #malaysianfood #charsiu #crispybacon #chinatown #kualalumpur

Share 0 2
Find out missmayasia's Instagram You cannot go to KL without visiting the Batu Caves!
⛰⚜️
#kualalumpur 
#malaysia 
#batucaves 
#272stairsofdoom 
#travel 1492980606283636208_2959908503

You cannot go to KL without visiting the Batu Caves! ⛰⚜️ #kualalumpur #malaysia #batucaves #272stairsofdoom #travel

Share 0 62
Find out kak_aidaofficial's Instagram Kenapa dia confident sangat walaupun kita tengok apa yang keluar tu sangat menakutkan?Kerana dia sudah faham apa yang keluar itu adalah daripada tubuh badannya sendiri.Tubuh badan seorang wanita yang amat bermasalah.Bukan satu tapi dua dan tiga.Semua nya dalam klafikasi "teruk-teruk" sudah.Keputihan yang teruk,sengugut yang teruk,period pun sudah terhenti semenjak dari 8 bulan yang lepas.
.
Keputihan yang teruk bergabung pula dengan sengugut yang teruk inilah hasil nya.Tiada kitaran period itu dah jadi normal kalau awak ada kedua kaitan masalah ini ya.Sarang keputihan dan darah beku boleh menjadi aliran gagal berjalan dan terus tersumbat.Sebab itu ramai yang mengalami masalah seperti keputihan atau pun sengugut mengalami masalah pada kitaran periodnya.Dan apatah lagi jika sudah mempunyai keduanya.
.
Pada yang masih menganggap keputihan dan sengugut ini hanyalah masalah yang biasa teruskan saja berfikiran begitu. Namun jika sudah mengalami implikasi nya pada masa hadapan nanti jangan pula dipersoalkan.Itu terjadi adalah kerana kegagalan anda yang tidak cakna pada diri sendiri.Akibat perbuatan yang terlalu selesa dan kuran mengambil tahu dengan perkongsian info/ilmu yang diberi.
.
Ada perkongsian daripada seorang sahabat kak aida,menerima berita sangat gembira kehamilan selepas 8 tahun penantian namun kegembiraan yang hanya dinikmati sementara apabila pada hari berikutnya dia mengalami sakit seperti cirit birit dan apabila mendapatkan rawatan dia disahkan pula mengalami ketumbuhan fibroid yang sudah besar dan perlu dibuang keduanya kerana tidak selamat buat ibu dan janin.
.
Ya Allah subhanaAllah..
Sedihnya kami ini mendengar dengan dikatakan kehamilan ini adalah penantian selama 8 tahun namun begitulah..Dia sendiri mengakui mengalami masalah sengugut yang sangat teruk sejak dari awal usia lagi.Setelah pelbagai kesukaran dialami timbul pula berita yang tidak sedap dan sedih ini.Kenapa selama ini tidak pernah alert?
.
Sekarang baru bertanya adakah boleh diamalkan ManjakaniasliAiraniesha untuk ikhtiar fibroid.Dah tak boleh adik,bila dah mengandung apa yang jadi berserah saja pada Allah Taala semoga kandungan kita diberi perlindungan sebaiknya. 1651767394950400914_318960662

Kenapa dia confident sangat walaupun kita tengok apa yang keluar tu sangat menakutkan?Kerana dia sudah faham apa yang keluar itu adalah daripada tubuh badannya sendiri.Tubuh badan seorang wanita yang amat bermasalah.Bukan satu tapi dua dan tiga.Semua nya dalam klafikasi "teruk-teruk" sudah.Keputihan yang teruk,sengugut yang teruk,period pun sudah terhenti semenjak dari 8 bulan yang lepas. . Keputihan yang teruk bergabung pula dengan sengugut yang teruk inilah hasil nya.Tiada kitaran period itu dah jadi normal kalau awak ada kedua kaitan masalah ini ya.Sarang keputihan dan darah beku boleh menjadi aliran gagal berjalan dan terus tersumbat.Sebab itu ramai yang mengalami masalah seperti keputihan atau pun sengugut mengalami masalah pada kitaran periodnya.Dan apatah lagi jika sudah mempunyai keduanya. . Pada yang masih menganggap keputihan dan sengugut ini hanyalah masalah yang biasa teruskan saja berfikiran begitu. Namun jika sudah mengalami implikasi nya pada masa hadapan nanti jangan pula dipersoalkan.Itu terjadi adalah kerana kegagalan anda yang tidak cakna pada diri sendiri.Akibat perbuatan yang terlalu selesa dan kuran mengambil tahu dengan perkongsian info/ilmu yang diberi. . Ada perkongsian daripada seorang sahabat kak aida,menerima berita sangat gembira kehamilan selepas 8 tahun penantian namun kegembiraan yang hanya dinikmati sementara apabila pada hari berikutnya dia mengalami sakit seperti cirit birit dan apabila mendapatkan rawatan dia disahkan pula mengalami ketumbuhan fibroid yang sudah besar dan perlu dibuang keduanya kerana tidak selamat buat ibu dan janin. . Ya Allah subhanaAllah.. Sedihnya kami ini mendengar dengan dikatakan kehamilan ini adalah penantian selama 8 tahun namun begitulah..Dia sendiri mengakui mengalami masalah sengugut yang sangat teruk sejak dari awal usia lagi.Setelah pelbagai kesukaran dialami timbul pula berita yang tidak sedap dan sedih ini.Kenapa selama ini tidak pernah alert? . Sekarang baru bertanya adakah boleh diamalkan ManjakaniasliAiraniesha untuk ikhtiar fibroid.Dah tak boleh adik,bila dah mengandung apa yang jadi berserah saja pada Allah Taala semoga kandungan kita diberi perlindungan sebaiknya.

Share 1 2
Load More